Heat Induction Liner
Glue Seal
Pressure Sensitive Seal
Vented Seal
about us

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Shanghai Ziling Packaging Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pamimpin Produsén Cap Seal Liners di Cina, didirikeun taun 1990an, khusus dina ngolah aluminium sealing liners, liners sealing glass, Pressure-sensual sealing liner, EVA Foam Liners, EPE Foam Liners , ngaluarkeun lapisan sealing, jsb.

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun albeum conto langkung

Numutkeun ka kabutuhan anjeun, ngarobih pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun produk anu langkung berharga.

PISAN AYEUNA

Inpormasi pangénggalna

wartos

Kaunggulan aplikasi gasket aluminium foil

Aplikasi Kauntungan Of Aluminium Foil Gasket Aluminium foil gasket didamel tina aluminium saatos mencét teras didamel numutkeun tujuan anu béda-béda. Ieu sering dianggo dina sababaraha industri bungkusan pikeun ngasingkeun hawa sareng manjangan ...

Pasar Liner Kapas Induksi Panas pikeun Ngagaduhan Poténsial Tinggi Pikeun Tumuh

Pasar Liner Kapas Induksi Panas Pikeun Ngagaduhan Poténsial Tinggi Pikeun Pertumbuhan Kemasan industri janten saksi anu tumuh dina sababaraha taun ka pengker kusabab ningkatna konsumsi barang rangkep sacara global. Jutaan produk ...

Gasket Bodas Patalina Palang Bodas

Bodas Patali Palang Polyethylene Foam Gaskets Closed sél katutup busa poliétilén dihubungkeun tiasa janten salah sahiji bahan gasket busa anu pangsaéna. Busa poliétilén ngagaduhan dua katégori utama - busa poliétilén anu aya hubunganana sareng kimia ...